Lap tetejére

Az Oleomac.hu video csatornája Lobest.hu csatornája  Magyar   English  
Oleomac gépek, szerszámok és alkatrészek
Oleomac és Bertolini kis- és nagykereskedelem
Kapcsolat

Fizetési információ

Az on-line áruházban az alábbi módokon fizethet:

 1. Fizetés készpénzzel (személyesen telephelyünkön, vagy kiszállítás esetén a futárnál utánvéttel):
Az áru átvételekor készpénzben fizethet telephelyünkön, vagy amennyiben kiszállítással kéri a terméket, a futárszolgálat munkatársánál.

2. Fizetés banki átutalással:
Amennyiben banki átutalással szeretne fizetni, kollégánk a regisztrációnál megadott e-mailcímére megküldi a számlát és az utaláshoz szükséges adatokat. A termék(ek) átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges.

3. Online bankkártyás fizetés a Borgun Online Fizetés rendszeren keresztül:
A bankkártyás fizetés megjelölése esetén a megrendelés elküldése után továbbirányítjuk a Borgun Biztonságos Fizetés oldalára, ahol bankkártyaadatai megadásával fizethet. Használható bankkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron.

Figyelem! Tájékoztatjuk, hogy bankkártyás fizetésre kizárólag webáruházunkon keresztül van lehetőség, telephelyünkön csak készpénzes fizetési lehetőséget biztosítunk!

4. Fizetés bankkártyával a futárnak (csak kiszállítás esetén)
Az áru átvételekor bankkártyával is fizethet a futárszolgálat munkatársának.

5. Fizetés Cetelem Online Áruhitel igénybevételével:
A Cetelem Online Áruhitel megjelölése esetén a megrendelés elküldése után továbbirányítjuk a Cetelem Bank Zrt. Áruhitel igénylés oldalára. Áruátvételre sikeres, elfogadott hiteligénylést követően van lehetőség.

Szállítási információ

Az oleomac.hu on-line áruházban a rendelés leadásánál többféle szállítási mód választható:

1. "Személyes áruátvétel" - tekintettel arra, hogy nem minden termék található raktáron megrendelést követően telefonos egyeztetés után megbeszélt helyen (általában a telephelyen Pomázon illetve Budakalászon) és időben. Személyes áruátvételnél a terméket gyári csomagolásban, eredeti dobozában veheti át. A termék gépjárműre történő rakodásáról a vásárlónak kell gondoskodnia.

Ha a termék  helyszíni összeszerelésére is igényt tart, akkor ezt előre jelezze, melyért további 3000 Ft szolgáltatási díjat számítunk fel.

2. "Futárszolgálat" - megrendelést követően, amennyiben a termék raktáron van, akkor másnapra vagy harmadnapra az Ön otthonába szállítja valamelyik általunk megbízott csomagküldő szolgáltató. Ha az éppen kiválasztott termék nincs raktáron, akkor a várható szállításról tájékoztatást adunk, telefonon vagy e-mailben. Ebben az esetben a termék árán felül a szállítás és az utánvétel költségét is meg kell fizetni!

Szállítás költségei: mivel az összeg függ a termékek súlyától és értékétől, valamint a fizetési módtól, a következő határok között mozoghat:

Példák:

1600 Ft pl: bármilyen tartozék vagy alkatrész, aminek az utánvételi összege (termék+szállítási díj együttesen) nem haladja meg a 50.000 Ft-ot

4300 Ft pl.: egy fűnyírógép, aminek az ára közel 100.000 Ft

Pontos összeget azonban a rendelés feladása előtt számol Önnek az áruház.

FONTOS! Szállításnál külön kategóriának számítanak azok a termékek, aminek súlyuknál fogva meghaladják a 50 kg-ot (pl.: traktorok)

Jelen szállítási információk csak Magyarország területén belüli kiszállításra érvényesek!

További kérdésükkel hívják a következő számot: 26/262-336

Magyarország legnagyobb raktárkészlete | Oleomac Láncfűrész akciók | Gyors ügyintézés | Ingyenes házhozszállítás
© 2007-2016 kertigepem.hu
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28. - Tel. +36.26.262.336 - Telefax +36.1.431.0234
| e-mail: infoantiszpem:Dlobest.hu | Minden jog fenntartva! |
ÁSZFJogi nyilatkozatAdatvédelem