Oleomac és Bertolini kis- és nagykereskedelem

Láncfűrész

Kemény, biztonságos és könnyen kezelhető: az Oleo-Mac láncfűrészekkel érezze magát igazi profinak, miden nap, minden helyzetben.

Az Oleo-Mac név prémium márkának számít a kertigépek piacán - mindemellett köztudott, hogy termékei közül kiemelt figyelmet fordít a láncfűrészekre. Ugyan Magyarországon csak az utóbbi években vált széleskörben ismertté az Oleo-Mac név, valójában már az 1970-es évek óta van jelen a láncfűrészek piacán. Napjainkra hazánkban is egyre több professzionális felhasználó teszi le a voksát az Oleo-Mac mellett az itt régebb óta ismert konkurens márkákkal szemben.

De miben jobb az Oleo-Mac?

Az első megemlítendő dolog, ami miatt az Oleo-Mac láncfűrészek kiemelkednek a mezőnyből, a saját fejlesztésű motorok, melyek térfogat/teljesítmény arányban átlagosan 20-25%-al nyújtanak többet, mint a konkurencia motorjai - fontos szempont, hogy az Oleo-Mac kiterjedt gyártó- és tesztüzemekkel rendelkezik, így a tervezéstől a gyártásig minden munkafolyamatot felügyelni tud, közvetlen rálátása van termékei minőségére. Az Oleo-Mac mérnöki megoldásaira jellemző, - hogy a számtalan innovatív fejlesztés mellett - ha valami régóta jól működik, nem változtat rajta pusztán az aktuális trendek miatt. Az Oleo-Mac gépek tervezésekor az egyik legfontosabb szempont a tartósság, ezt pedig gyakran egyszerű, de jól átgondolt megoldásokkal, strapabíró anyagok használatával érik el; termékeik kiváló ár-érték arányúak.
Az Oleo-Mac láncfűrészekre két év garancia vonatkozik, hazánkban teljes az alkatrészellátottság, a régebbi típusokhoz is szinte mindent megtalál. Webáruházunkban szinte az összes termék alatt megtalálja a vonatkozó robbantott ábrákat, így ha valamilyen tartozékra vagy alkatrészre lenne szüksége, könnyedén megrendelheti online is, ráadásul más gyártókkal összehasonlítva igen kedvező áron.

Az Oleo-Mac láncfűrészek között mindenféle modellt megtalál, hogy minden felhasználó a számára legmegfelelőbbet tudja kiválasztani. Legyen az gallyazó, vagy döntő fűrész: mindegyikre részletes leírást talál, hogy melyik illik legjobban az adott munkához. Minden terméket a legjobb minőség, a megbízható működés és a könnyű használat illetve karbantartás jellemez. A motorok kis fogyasztása, a forgatónyomaték egyenletes változása a fordulatszám függvényében elsőrendű működést eredményez. Minden gépet a legjobb biztonsági eszközökkel szerelnek, mely alól az elektromos készülékek sem mardnak ki. Ez utóbbiak minden fontos minőségi vizsgán átmentek, mint pl.: VDE, GS és IMQ.